Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-26-2005, 02:05 PM   #11
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Sounds like RAM, like Dynamix said you would see a picture without the Graphics Card being installed, it wouldn't be good, but it would be a picture. If the Graphics Card was not working that could be a different matter. Have you checked the Graphics Card on a Working PC?
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2005, 03:25 PM   #12
Fully Optimized
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,275
Send a message via ICQ to DJ Stephen Send a message via AIM to DJ Stephen Send a message via MSN to DJ Stephen Send a message via Yahoo to DJ Stephen
Default Re: First build doesnt work (I AM 12)

not yet, I have had constant beeping from the internal speaker
__________________

DJ Stephen is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2005, 03:36 PM   #13
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default Re: First build doesnt work (I AM 12)

Quote:
Originally Posted by Steven12
not yet, I have had constant beeping from the internal speaker

What is the pattern of the beeps? Is it one continous tone?

The beep pattern can tell you the cause of the error.

Some modern MoBo's have a voice chip that tells you in plain English.
__________________
Master of common sense. If you don't like it, stop reading.
UK31337 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2005, 03:49 AM   #14
Fully Optimized
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,275
Send a message via ICQ to DJ Stephen Send a message via AIM to DJ Stephen Send a message via MSN to DJ Stephen Send a message via Yahoo to DJ Stephen
Default Re: First build doesnt work (I AM 12)

Mine isnt set to plain english the pattern:
Beeb beeb beeb beeb Continuously and fast

Rig:
My Rig
Intel Celeron D @ 2.8Ghz
512 PC2700 DDR 333 Ram
GeForce2 MX400, Asus P4PE Mobo
80GB Exelstor Hard Disk,
DJ Stephen is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2005, 04:24 AM   #15
Fully Optimized
 
dyserq's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,281
Default Re: First build doesnt work (I AM 12)

Nice ... building your first computer at 12
Thats cool
Hmm ... when i saw some people at a computer shop near the station build a computer from scratch and booted it up it didn't have a problem like yours
I'm leading to your mobo but i'm not certain
dyserq is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2005, 04:59 AM   #16
Fully Optimized
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,275
Send a message via ICQ to DJ Stephen Send a message via AIM to DJ Stephen Send a message via MSN to DJ Stephen Send a message via Yahoo to DJ Stephen
Default Re: First build doesnt work (I AM 12)

My dad thinks that, although hes no good..lol. Anyway his friend gave it to me for free and he is going to have him if the mobo doesnt work because everything i have brought is compatible with that mobo and they dont sell them anymore, Its AGP 4X.

Steven
__________________

DJ Stephen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0