Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-01-2007, 12:22 AM   #1
In Runtime
Bob94571's Avatar
Join Date: Jul 2006
Posts: 453
Default Firefox wont close

Alright I think I may have a virus but im not sure... My firefox will never close out, it is always in my processes no matter how many time i click end process it always comes back. also when i restart sometimes my windows explore will come up with an error, or i just get a white screen with just my windows taskbar at the bottom... i have NOD32, Spybot S&D and i run trendmicro's and ewido's online scanners and havent found anything besides the normal coockies... ive ran them in safe mode as well

this is my HiJackThis Log but I also dont really see anything bad:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 1:21:36 AM, on 1/1/2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk\PDAgent.exe
C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk\PDEngine.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Ideazon\ZEngine\Zboard.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE
C:\Program Files\Logitech\SetPoint\SetPoint.exe
C:\Program Files\Xfire\Xfire.exe
C:\Program Files\Common Files\Logitech\KHAL\KHALMNPR.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\Craig\Desktop\HijackThis.exe

O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [P17Helper] Rundll32 P17.dll,P17Helper
O4 - HKLM\..\Run: [Zboard] C:\Program Files\Ideazon\ZEngine\Zboard.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CTxfiHlp] CTXFIHLP.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKCU\..\Run: [SetDefaultMIDI] MIDIDef.exe
O4 - Startup: Xfire.lnk = C:\Program Files\Xfire\Xfire.exe
O4 - Global Startup: AutoCAD Startup Accelerator.lnk = C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\acstart16.exe
O4 - Global Startup: Logitech SetPoint.lnk = C:\Program Files\Logitech\SetPoint\SetPoint.exe
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O16 - DPF: {193C772A-87BE-4B19-A7BB-445B226FE9A1} (ewidoOnlineScan Control) - http://download.ewido.net/ewidoOnlineScan.cab
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsu...?1155958824502
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsof...?1155964526171
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: Autodesk Licensing Service - Autodesk - C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\Service\AdskScSrv.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: lxce_device - Lexmark International, Inc. - C:\WINDOWS\system32\lxcecoms.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk\PDAgent.exe
O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk\PDEngine.exe
O23 - Service: Remote Packet Capture Protocol v.0 (experimental) (rpcapd) - Unknown owner - %ProgramFiles%\WinPcap\rpcapd.exe" -d -f "%ProgramFiles%\WinPcap\rpcapd.ini (file missing)
O23 - Service: StarWind iSCSI Service (StarWindService) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe

Ive also reinstalled firefox with no luck

| AMD Phenom II 810 X4 @2.6GHz | Gigabyte M790XT-UD4P Motherboard | 4GB G.Skill DDR3 1600MHz 9-9-9-24 | Radeon 2900 Pro 1GB DDR4 | 74GB WD Raptor 10K RPM HDD | 640GB WD 7200RPM HDD |
Bob94571 is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 01:46 AM   #2
Golden Master
borat_sagdiyev's Avatar
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Firefox wont close

paste the logfile here


Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 03:06 PM   #3
In Runtime
Bob94571's Avatar
Join Date: Jul 2006
Posts: 453
Default Re: Firefox wont close

alright so i fixed the firefox prob by doing a system restore. but in the process my sound driversdissappeared and so did one of my network connections, also ive noticed one of my svchost.exe's taking up 50% of my cpu and 62MB of ram... ive done scans with EVERYTHING i can think of; NOD32, Spybot S&D, Trend Micro Online scanner, ewido online scanner, CWShredder, Hijickthis log came back clean, i tried AVG Free version... i cant think of anything else, they are all coming back clean, im starting to think that it my be a corrupt file somewhere i tried sfc /scannow but that didnt help
| AMD Phenom II 810 X4 @2.6GHz | Gigabyte M790XT-UD4P Motherboard | 4GB G.Skill DDR3 1600MHz 9-9-9-24 | Radeon 2900 Pro 1GB DDR4 | 74GB WD Raptor 10K RPM HDD | 640GB WD 7200RPM HDD |
Bob94571 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0