Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2006, 07:18 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default Firefox not working

I noticed today that my 2nd computer ( hooked up to a wireless router) is unable to access web pages when using Firefox.
The OS is Windows ME. You can gain access to the internet using IE, but with Firefox, it opens but does not show my homepage and will not open any web sites that are typed in the address bar.
I un-installed and re-installed it, but still no luck.
I use Firefox on this computer running Windows Media Center OS.
Any Help?

Rock217 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2006, 07:25 PM   #2
Daemon Poster
PerfectSK's Avatar
Join Date: Feb 2006
Posts: 982
Default Re: Firefox not working

Yeah, just check real quick if you accidentally disabled Firefox in your firewall program. Give Firefox permission to access the net, and you should be set.
Rig -- Emachines T5026, 3.06ghz P4, 300W Bestec PSU, 160 sata hd, 512mb dual channel 3200 ram @ 3-3-5-8, ATI Radeon 9250 pci, dual layer 16x dvd+/-rw.
PerfectSK is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0