Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-02-2006, 01:11 AM   #1
Beta Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default Error With Symantec Antivirus Corporate Edition

There is a certain bug with Symantec Antivirus Corporate Edition. I believe whenever you un-install any type of symantec product including any type of Nortan and then install Symantec Antivirus Corporate, the program never starts up when windows starts and specifically doesnt show up in the system tray.

The bug to fix that problem is on symantec.com or right here . Ignore all the parts except the part where it says "The registry value that launches the icon is missing" That is the problem right there.

However, the fix says to create a new string value in that designated registry folder and name it Vptray and give it a certain location. The problem I'm having is that whenever I create a new string I can't change the name or change the location or really do anything to do it. It just sits there as New Value #1 and gives an error when you try to edit it all.

Help will be greatly appreciated

Surfline is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0