Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-06-2005, 02:40 PM   #1
BSOD
 
Steven11's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,056
Default Email problem

I am running outlook express with my wanadoo email account and my friend keeps sending me messages, that are not getting to me. I have checked my address cus other people can send me emails and other people can recieve emails from my friend.
Does anyone know how i can get these emails.

Steven

P.S They are sent with attatchments
__________________

Steven11 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 02:43 PM   #2
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Email problem

Hmm...by any chance have you got a spam filter enabled? Maybe it thinks the attachment or what is in the e-mail is some? Or junk? and so is filtering it out?

I don't have Outlook Express you see to check for sure if theres a way by mistake you could have put that e-mail in a block list or spam list for example.

I hope you get it sorted
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 02:44 PM   #3
BSOD
 
Steven11's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,056
Default Re: Email problem

I have but ill check, any other ideas, I will update you.
Steven11 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 02:45 PM   #4
BSOD
 
Steven11's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,056
Default Re: Email problem

cheers it was my mcafee
Steven11 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 02:47 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Email problem

Kewl Does that have a spam or filter on it then?
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 02:52 PM   #6
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Email problem

Yeah, I had mcafee. It filtered everything that went through. So I just relied on Thunderbird and Yahoo to filter them and it's all good. Mcafee for me was just screwing my email account over. Then pc cillin came along and life is good... ah.
__________________

__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0