Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-16-2004, 10:54 AM   #1
Daemon Poster
 
ardy89's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,359
Send a message via MSN to ardy89
Default ECHO.....EcHo.......echo???!!!???

y am i gettin echo in songs and games, its really bad in games, speech repeats itself!!! i ve looked in all settings!!!!
__________________

__________________
Amd athlon xp 3200+
1gb dual channell geil
aopen 6800gt ALL SUBMERGED
Abit an7 guru
80Gb HDD, 200 Gb sata HDD
ardy89 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2004, 12:42 PM   #2
Fully Optimized
 
technoman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,382
Default Re: ECHO.....EcHo.......echo???!!!???

do you mean from your sound card / onboard, if yes then have a look at your sound card options.
__________________

technoman is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2004, 12:44 PM   #3
BSOD
 
FuRgy's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,692
Default Re: ECHO.....EcHo.......echo???!!!???

That's strange. Did the problem only start recently for no reason?? Have you added any new hardware into your computer?
FuRgy is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2004, 01:06 PM   #4
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: ECHO.....EcHo.......echo???!!!???

Or are you using a third party reverb plug-in or something...That is weird.

Right click the little speaker in the task bar...Make shure all settings are correct.....I only had this

happen to me once , but that's cuz i was playing around w/the record settings on Sound Forge.

It had something to do w/the input settings, and there was a lever that done a sm. mic boost but, in turn ....gave it a reverb affect or echo.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2004, 01:31 PM   #5
Baseband Member
 
Iceman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 52
Default Re: ECHO.....EcHo.......echo???!!!???

if your using sound forge, its probably an added in plugin, happened to me once
Iceman is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2004, 03:04 PM   #6
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: ECHO.....EcHo.......echo???!!!???

Yah, i was recording a stream, but i wanted to see what all the functions were about....
__________________

__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0