Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-27-2008, 03:50 PM   #11
Fully Optimized
dude_56013's Avatar
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: E6850 or Q6600?

You need to use PM if you wanna sell on this part of the forum I believe, but I will vouch for Jason8284 that that is a good deal. I have the same board and a 6420. The board on newegg right now is like $130 bucks shipped by ITSELF.

Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 08:46 PM   #12
Solid State Member
Join Date: May 2008
Posts: 7
Default Re: E6850 or Q6600?

Hey, I got the E6850, and installed it today. But uh, nothing but a black screen when i turned it on =(. I called EVGA, and checked their Mobo CPU support list, and my mobo supports it from what they and the list said. I've checked every wire and made sure everything was secure, and still nothing! blah. If anyone might know what this could be, give me a reply i'd really appreciate it! thanks in advance.

Yah um i found out that my MOBO actually doesn't support the e6850, I'm calling evga tomorrow to scream at them for an entire day, until they send me a new mobo. I once yelled at them so much about their defective mobo's and graphics cards, that they upgraded me from a 7800 to a 7950gt. Their easy like a soccer mom. But yah they basically gave me false information due to an ignorant employee and made me pay for all this shit! grrr >.<

FuzzyFurby23 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 12:19 AM   #13
Golden Master
worshipme's Avatar
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: E6850 or Q6600?

I you sure you don't need to flash your BIOS to get support for the E6850?

AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0