Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-23-2007, 08:34 PM   #1
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default DSL problem

To start off... I have a DSL filter attached to the wall.. a phone line leading to another filter and a Fax attached to the telephone slot and DSL attached to the DSL port.. Problem is my internet wont work with the Fax and Extra DSL filter attached... but the Fax wont work without the extra DSL Filter.. So how should I go about setting this up?
__________________

__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2007, 10:56 PM   #2
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Re: DSL problem

you're not supposed to put a dsl filter on the fax, it goes in the wall. only one filter.

get a splitter in the wall, put a filter (one filter) on one slot and no filter on the other slot. the filtered slot is for the fax, and the nonfiltered for your modem.
__________________

__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2007, 01:34 AM   #3
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default Re: DSL problem

hmm never thought of that one.. im gonna give that one a shot thanks!
__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0