Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-31-2006, 05:09 PM   #11
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: drivers

I found the folder, and umm I double clicked on the setup file,, but i got the same error because it is the exact same file i was opening with Start>Run

EDIT: i am 100% sure that i am clicking the correct file.. I just dont know why im getting an error saying "Driver not found"
__________________

__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:11 PM   #12
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: drivers

that's weird, it could be a corrupt d/load I guess, try d/loading it again, delete all previous unzipped files and try the process again with the new d/load
__________________

Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:14 PM   #13
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: drivers

nope i have already tried downloading it about 5 times now, deleting and reDLing everything
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:18 PM   #14
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: drivers

mmmmmmmmm, this is a stumper for sure, I can't think of a reason for it to do this. The driver should just run, you haven't disabled your onboard sound by any chance have you? What are the circumstances leading to you having to re install your sound driver?
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:21 PM   #15
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: drivers

my sound didnt work for a long time, im just starting onboard now.. and i enabled onboard before doing all of this
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:36 PM   #16
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: drivers

do you have the original m/board drivers disk??

EDIT: I have to go to work, I'll log back on from there in 20 minutes or so.
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:54 PM   #17
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: drivers

nope i got this comp from a friend.. dont have the drivers disk...

OH someone i know compiled some drivers for my mobo.. ill try and find those, brb
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 06:05 PM   #18
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: drivers

It may well be that the audio on the board is busted, you may have to face that, has it ever worked at all? are you sure you have identified the board correctly??
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 06:15 PM   #19
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: drivers

i managed to get the driver in.. i found a good one at gateway for this exact computer... but now I restarted my computer and it still shows no device. (would it show a device if using onboard?) the audio is still not working. Oh and yes i used the audio for a long time, and yes i have identified the board correctly
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 06:21 PM   #20
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: drivers

It should show up in device manager like this (obviously it will be a little different to my board but you'll get the idea)

Click to enlarge

__________________

Deathstar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0