Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-22-2005, 10:07 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 40
Default WMP problem: Divx-Ita and SWESUB

i have two movie files: one is supposedly coded with divx-ita, and the other is an PWRsvcd in swesub, whatever these mean. I have the divx codec integrated into windows media player but cant play either of the two movies. Anyone got a suggestion? Thx
__________________

kenlo is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2005, 04:03 PM   #2
Baseband Member
 
smithman01's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 47
Default Re: Divx-Ita and SWESUB

Do they not play at all or does just the sound come on?
__________________

__________________
AMD 1.8 Duron Applebred Processor
ECS K7S5A Pro Mobo
1 gig (2x512) PQI 2100 Memory
160 gig Western Digital HD
ATI Radeon X700 Pro (256MB)
smithman01 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2005, 06:17 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 40
Default Re: Divx-Ita and SWESUB

they dont play at all
kenlo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0