Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-21-2009, 02:05 AM   #1
Baseband Member
Join Date: May 2008
Posts: 84
Default Desktop problem.

So i've a compaq presario and seems that the powersupply is out.
I put a new powersupply, once I plug the powercord in, it turns on, and 4 seconds later it turns off, when I press the power button on it does not turn on..
I've tested a few powersupply but it does the same....
Can someone help me out?

microcompiter is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 02:44 AM   #2
Fully Optimized
63083's Avatar
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,129
Default Re: Desktop problem.

I had a similar issue like that with my computer not long ago. It is a 95% that the motherboard has died. What CPU do you run? Do you game? What's your budget?
XPEX Vortex 3620 Mid Tower, Rosewill 450 Watt PSU, MSI P6N SLI Platinum 650i, Intel Celeron D 356, 2GB G.SKILL DDR2 800, Western Digital 40GB, (2) EVGA 7950GT 256MB Video Cards in SLI, HP DVD Multi-Burner, Windows XP.
63083 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0