Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-09-2008, 08:26 AM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
Default Re: Dell 2400 won't start up

so 'hedoe', you think that i need to replace the pos PSU thats in my 2400 then? with that one from newegg? is it a simple swap out and in? I have put in drives and ram,but thats about it.
__________________

flyanbrian is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 01:57 PM   #12
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default Re: Dell 2400 won't start up

Is you dell still under warranty? Call them up, their pretty cool and giving you stuff for free
__________________

99nasha is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 02:59 PM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
Default Re: Dell 2400 won't start up

no warranty, well i grabbed my neighbors monitior hooked it up and it started up fine, so i then unhooked his monitor with pc still on and hooked mine up and mine works too! So i'm just confused now
flyanbrian is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 07:56 PM   #14
Daemon Poster
 
disturbed13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,154
Send a message via Yahoo to disturbed13
Default Re: Dell 2400 won't start up

obviously its not the pos PSU
so unless you want to, you dont have to
if your monitor works
then have you restarted the pc yet?
__________________
If you think you can, you CAN! If you think you cant, your right.
<iframe src="http://www.worldcommunitygrid.org/getDynamicImage.do?memberName=disturbed13&mnOn=tru e&stat=1&imageNum=4&rankOn=false&projectsOn=false& special=false" frameborder="0" name="di" scrolling="no" width="125px" height="176px"></iframe>
disturbed13 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 10:11 PM   #15
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
Default Re: Dell 2400 won't start up

not restarted yet, getting ready to shut it down and i'll turn it on tomorrow so we'll see what happens
flyanbrian is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 11:41 PM   #16
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: Dell 2400 won't start up

Sometimes there is loose hardware. You may just have knocked it back into place.

Quote:
Originally Posted by Holysky View Post
i had that problem yesturday when i was putting my pc together. Everything worked until i popped in a network card. i have no idea why that happened, but i took it out and the resolution was messed up which led to the drivers of my video card. what i reccomend doing is deleteing all the drivers for your graphics card (if you have one) and then reinstall them.
Just because it happened to you, doesn't mean it's the exact same case for him. Try to focus on the main hardware and begin to eliminate it one by one. Since he's using a prebuilt Dell. I doubt he even has a network card, let alone a graphics card. He's probably just using the Ethernet port on the motherboard. Correct me if I'm wrong.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2008, 12:15 AM   #17
Daemon Poster
 
disturbed13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,154
Send a message via Yahoo to disturbed13
Default Re: Dell 2400 won't start up

thats what im using now
but me and him are different
and he could have added a vid card
mine mobo has pci slots only
and a network card
but that would be a waste of $$ IMHO
__________________
If you think you can, you CAN! If you think you cant, your right.
<iframe src="http://www.worldcommunitygrid.org/getDynamicImage.do?memberName=disturbed13&mnOn=tru e&stat=1&imageNum=4&rankOn=false&projectsOn=false& special=false" frameborder="0" name="di" scrolling="no" width="125px" height="176px"></iframe>
disturbed13 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2008, 03:54 PM   #18
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
Default Re: Dell 2400 won't start up

Yea i'm thinking a connection is going bad or something. b/c it worked fine wiht the other monitor. hopefully for xmas i'll be getting a built one from my bro. he works on them every day
__________________

flyanbrian is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0