Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-06-2012, 05:57 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Somewhere
Posts: 20
Unhappy Dead Toshiba after cleaning :((

I just tried to open my toshiba satellite L670 to clean the fan and stop it from over heating.... I actually couldnt even get to the heatsink as I needed a different screwdriver but tried to clean it as much as I could and then I tried to turn it on. It seemed to power up, I could hear the harddisk and other stuff working but the screen never turned on, then after about 15-30 seconds the fan blows very hard for a second and it shut off....

Any idea what this could be? I was thining the screen wasnt plugged plugged in property but then why would the computer shutdown?
__________________

dan03 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2012, 07:34 AM   #2
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: Dead Toshiba after cleaning :((

my best bet is that you have accidently disconnected some connectors.
open it up again and look closely after something that is loose or disconnected.
__________________

BikerEcho is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2012, 08:12 AM   #3
Daemon Poster
 
arsenalbates's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 615
Send a message via MSN to arsenalbates
Default

I would go back and strip it down again to the rebuild slowly and carefully making sure everything is correctly inserted and that the ribbon tabs are locked down. The marked line on any ribbon cables should align with the locking mechanism. This ensures that it is properly inserted into the socket.

If that don't work it may be worth pulling out the CMOS battery ( if removable) to reset the bios settings.

Hope you sort it. I know the feeling when you strip a laptop down only to find it won't turn on properly after
arsenalbates is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2012, 12:26 PM   #4
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Somewhere
Posts: 20
Default Re: Dead Toshiba after cleaning :((

Turned out the RAM wasnt in properly. Coulda swore it clicked in perfect but oh well... problems SOLVED!
dan03 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0