Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-28-2005, 01:37 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 7
Default Dam ebay ad pop up when connecting to internet

Hello, I think I have been hijacked or something because everytime now I will get a "about blank" screen window that will advertize friggen ebay.......how do I remove it??? I do have ad aware and spybot and I do have the hijackthis program
__________________

toocans is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 01:41 AM   #2
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Dam ebay ad pop up when connecting to internet

first of all it does look like you have been had.
i would disable my system restore, then boot in safe mode and run all of my scans adaware, avg, spybot ect ect. see if that removes it. make sure they are all up to date.
woz
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 11:44 AM   #3
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: Dam ebay ad pop up when connecting to internet

You can check for Hijack Attemps/Hackers/Dialers/Adware/Spyware/Virus! on www.pandasoftware.com/activescan


Which is free and is very good! It was recommended to me VIA Microsoft!
reece296 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 04:52 PM   #4
Daemon Poster
 
acphenom's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 667
Send a message via MSN to acphenom Send a message via Yahoo to acphenom
Default Re: Dam ebay ad pop up when connecting to internet

Try CounterSpy. It's got the highest detection rate according to the CounterSpy reviews i've read.
__________________
Windows XP Pro 17" LCD Monitor (1280 x 1024)
nForce3 250 Chipset Athlon 64 2800+ w/ C'n'Q
1 x 512MB DDR400 CL3 SDRAM 40GB IDE 7,200rpm HDD (8MB Cache)
nVidia GeForce MX420 64MB PCI On-Board Audio
acphenom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0