Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-25-2006, 09:11 PM   #1
Daemon Poster
 
kyleman999's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default CS: S Server on Windows

I've been trying to setup a little windows based server in my home with an older computer to teach my buddy how to play but ive been having trouble, I turn on the server, open the required ports, but it just wont brodcast to the internet. anybody have suggestions to how i should proceed?
__________________

__________________
AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2006, 10:24 PM   #2
DCM
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 19
Default Re: CS: S Server on Windows

Have you checked that sv_lan 0 is on? I know for 1.6 you gotta do that, for Source i'm sure it's the same.
__________________

DCM is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2006, 12:10 PM   #3
Daemon Poster
 
kyleman999's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default Re: CS: S Server on Windows

Quote:
Originally Posted by DCM
Have you checked that sv_lan 0 is on? I know for 1.6 you gotta do that, for Source i'm sure it's the same.
in steam they set this for me when i click that i want it to be an internet server
when i directly connect myself to my cable modem it works fine, behind the router nothing, i cant understand what i'm missing

damn D-LINK i had no problem with my lyncsis
__________________
AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2006, 03:01 PM   #4
Daemon Poster
 
GreatHype's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 667
Send a message via AIM to GreatHype
Default Re: CS: S Server on Windows

go to your router and check again, make sure under virtual server "steam1" is open always on 27015/27015. You might have to type sv_lan 0 into console anyway. Mine did that today and that fixed it.
GreatHype is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2006, 06:25 PM   #5
Daemon Poster
 
kyleman999's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default Re: CS: S Server on Windows

i figured it out... its something to do with my DCHP i alwasy have to switch it to static then to dynamic to get it to work. i think i'm going to get a new router that happend all the time trying to get my FTP up... to this day it still dosent work unless i switch it and it 'l work for like a day or 2
__________________
AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0