Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-19-2010, 02:10 AM   #1
Baseband Member
Join Date: Oct 2009
Posts: 27
Default crazy colors on my screen... new processor.

trying to put this AMD Athlon XP 2700+ - AXDA2700DKV3D processor in a Asus A7n8x motherboard
i installed windows with it running at 100fsb so it showed up as a 1500+
i went into bios after install and set it correctly.. and shortly after the post the screen goes crazy.. theres colors all over the place in differnt patters.. its like the screen goes plaid red and blues. and sometimes yellows..

does this sound like something a bios flash could solve.. or more like ram problems?? i did however try it with a 256mb stick of ddr333.

videocard is Asus-Geforce4-Ti4800se

powersupply is greater than the reccomended wattage and amperage ratings.


ok guys i downloaded the newest bios for my mobo..
it is the A7N8X Deluxe BIOS 1009 for PCB revision 1.04, and 1.06 only

i flashed and it appeared to be sucessfull.. it restarts and tells me. Auto Load Awdflash.exe (asks for floppy) than says SOURCE FILE NOT FOUND and i can nolonger type anything in or use the keyboard.. i tryed 2 different ones..
aidynphoenix is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0