Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-02-2007, 10:31 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Apr 2007
Posts: 18
Default CPU-Z Pics.....

here is my CPU-Z I feel that My ram is not running on 800Mhz, but My friend tells me I am becuz I am running on a dual core so everything is X2. so 400Mhz X 2 = 800Mhz

And also My Bus speed seems a bit low. Can some of you tell me what your bus speed is. Also my memory frequency looks weird. Does anyone have the same problem?


jayfx2 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 10:48 PM   #2
Fully Optimized
ownage's Avatar
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: CPU-Z Pics.....

Your RAM is only running at 746mhz because it is (373x2) To get it to run at the rated speed, you will need to change your processor multiplier to 12 and run a high bus speed. Run the bus speed at 220 to achieve 2.6Ghz. Then your RAM should run at 440Mhz or 880Mhz effective. A little bit over what your RAM is rated for, but it should be okay.
ownage is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0