Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-10-2004, 01:36 AM   #1
Beta Member
Join Date: May 2004
Posts: 1
Default CPU Usage ?????

i turned my computer on the other day and everything was missing, it sent everything to the documents and settings / app data folder.
my pc lags really bad and is always at 100% cpu usage , the system idle process is always in the high 90's, any idea's ppl ?

smokinex is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 11:24 AM   #2
Daemon Poster
GeforcebOY's Avatar
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,251
Default Re: CPU Usage ?????

Just get it out of those folders. If thats what probally caused them.

AMD FX57 - 2Gb DDR - 200Gb HDD - 512Mb X1800 XTPE - DVD Dual Layer - Creative XFi Fatality FPS - Windows Media Center 2005
3D Mark 05 : 9600
3D Mark 06 : 3800
GeforcebOY is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2004, 10:36 AM   #3
Lord Kalthorn's Avatar
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn

The less in that folder the better.
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0