Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-30-2007, 09:52 PM   #21
In Runtime
 
PuNkY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 456
Send a message via AIM to PuNkY
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

i guess it is possible to get 2 bad parts. idk. im gunna check more into it tomorrow when i can test it more.
__________________

__________________
Custom) Core2Quad 2.4GHz, 2GB DDR2800 RAM, Dual 256MB GeForce 8600 in SLI, 320GB SATA HDD
PuNkY is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 02:03 AM   #22
In Runtime
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 145
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

I'm still not sure how you can a CPU temp of 50F with the CPU Fan not working.
Just guesiing but I think there are other factors at work here....
__________________

Ocelot is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 10:08 AM   #23
In Runtime
 
PuNkY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 456
Send a message via AIM to PuNkY
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

Quote:
Originally Posted by Ocelot
I'm still not sure how you can a CPU temp of 50F with the CPU Fan not working.
Just guesiing but I think there are other factors at work here....
its not the heat sync not working its the fan. it went from 0-50F within seconds.
__________________
Custom) Core2Quad 2.4GHz, 2GB DDR2800 RAM, Dual 256MB GeForce 8600 in SLI, 320GB SATA HDD
PuNkY is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 10:28 AM   #24
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

To me, your board is bad. If you can't have power from the 3 pins, but by wiggling it, it works for a bit, then it's a loose connection in the 3-pin slot. Return the motherboard. Don't venture in the soldering market yet.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 10:59 AM   #25
In Runtime
 
PuNkY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 456
Send a message via AIM to PuNkY
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

well should i return the fan too, cause it dose the same thing in every computer i test it on.
__________________
Custom) Core2Quad 2.4GHz, 2GB DDR2800 RAM, Dual 256MB GeForce 8600 in SLI, 320GB SATA HDD
PuNkY is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 11:03 AM   #26
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

Yes, return the fan definitely if it doesn't work on other motherboards. Maybe there's a short in the wiring somewhere.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 12:39 PM   #27
In Runtime
 
PuNkY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 456
Send a message via AIM to PuNkY
Default Re: CPU Fan not working. NEED HELP!!

i just went out to my local radioshack and bought a cheapo fan. hooked it up and work right away in both CPU and system fan ports. So i am just going to RMA the fan and buy a better one at radioshack.
__________________

__________________
Custom) Core2Quad 2.4GHz, 2GB DDR2800 RAM, Dual 256MB GeForce 8600 in SLI, 320GB SATA HDD
PuNkY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0