Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-27-2008, 04:51 PM   #1
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default continual page refreshing.

hi all,
a friend asked me to take a look at her laptop.
she said whenever she got to a particular page on one of her favourite web sites, it failed to load and kept refreshing every second or so.
i cleared cookies turned of all fire walls and still it happens. i system restored to prior the problem but still it happens, any ideas?

cheers in advance.
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008, 05:03 PM   #2
Fully Optimized
 
LukaszR's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,833
Send a message via MSN to LukaszR
Default Re: continual page refreshing.

weird...
can you tell if there are any scripts running in the background that could be causing this?

Also, do a spyware scan.
http://superantispyware.com/

you never know...there could be something bad running in the shell of the explorer.
have you tried using firefox? safari? Opera?
Does it still happen if you use a different browser??
__________________

__________________
Desktop - DualBoot: Fedora 15/Windows 7 64bit
Netbook - Windows 7 Professional

www.Cyber-Talk.ca League of Legends and Gaming Community
LukaszR is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008, 05:30 PM   #3
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: continual page refreshing.

Lukas,
dont think its a virus.
i think it is a faulty setting.
i am running a scan at this moment.they are using ie, and don't want to change.

ok, i have scaned for bad guys doing their thing and got a clean bill of health.
i guessed that it must be something in the security settings.
i have now come to the conclusion that it is a setting for activeX.

after changing a few settings the page now attempts to load and then pops up a box with:

"a script is accessing some software (an activeX control) on this page which has been marked safe for scripting. do you want to allow this?"

yes no


if i select the yes option, it attempts to load the page, then the prompt appears again! this continues.


anyone got any ideas on the configuration i should be using in the activex security settings?

thanks in advance woz.

ok update.
i disabled the option:

"initialize and script activeX controls not marked as safe for scripting"

seems to hve fixed it.
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0