Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-09-2007, 07:35 PM   #1
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Conroe build problems

STOP 0x0000000A
None of this helped
http://support.microsoft.com/kb/314063

Specs
Intel E6400 Conroe
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115004

Intel DP965LT Motherboard
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813121035

G.Skill 2x1gb
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

eVGA 8800GTS
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130081

E-Power 550 Watt PSU
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817101021

This error always occurs during the installation of windows xp, and also, the bios tends to freeze up every now and then.

Temps and voltages are stable.

I'm running memtest right now, hoping that the ram is good.

Update: Uhg, memtest just froze completely.. the whole computer is locked up.. blah.
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 07:59 PM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Conroe build problems

You got any different RAM you can try?
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 08:18 PM   #3
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Conroe build problems

Quote:
Originally Posted by Raffaz
You got any different RAM you can try?
Yeah, but the ram is identical.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 11:17 PM   #4
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Conroe build problems

Update: I changed the ram.. yeah.. it was defective.
RMA FTW
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0