Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-23-2006, 07:32 PM   #1
In Runtime
AOD's Avatar
Join Date: Nov 2005
Posts: 348
Default Connection Problems.

I'm having some random internet connction problems, before I re-installed windows it worked fine. I've installed drivers and everything, only thing I've done differently this time is install ASUS ultilities. But when the problem started I un-installed them, it seemed to work but I still get random problems some times. This morning I connected fine then d/c then when I tried to re-connect it gave some error about the COM port being blocked or the modem not being configured properly. So I rebooted and first go a Cannot connect to remote computer error then I got the same one as before after. I rebooted a thrid time and it worked fine. X_x

Yes I have another problem...
AOD is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 11:22 PM   #2
Fully Optimized
Spec's Avatar
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,641
Default Re: Connection Problems.

Reinstall windows? Lol....hmm, i actually have no clue what u are talkina bout.
Thermaltake ARMOR/ mATX intelG33 Motherboard/4gb G.SKILL High Gaming Performance ddr2-1200/Radeon 3870 1gb edition/850w Thermaltake superduty psu

PokerDegenerate: Don't listen to these guys, I like the IDE makes it look vintage like a 68 Camaro SS...
Spec is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0