Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-22-2006, 08:10 PM   #11
In Runtime
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 159
Default Re: Comuter just... cut off. :(

Well it aint the PSU. Bought a new one and still doing the same thing. I needed an upgrade on the PSU anyways, soooooo... Mobo next?
__________________

__________________
DailyOffTopic.com
The cure for boredom.
un4given is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2006, 10:31 PM   #12
In Runtime
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 482
Default Re: Comuter just... cut off. :(

prob the mobo, that was my problem above if not , returnable
__________________

__________________
-HP zv6000 Laptop, 15.4 " (widescreen) W/ brightview technology(glossy)
ExGamer is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2006, 01:29 PM   #13
In Runtime
 
jamieoliver22's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 245
Default Re: Comuter just... cut off. :(

*Soz to bring this thread back up*

But I have started to have a very similar problem. I thought it may have been my power supply, but then I realised it has only started to happen after I overclocked my CPU (it was already overclocked, but I decided to overclock it more). I have now just underclocked my CPU back down to what it was originally and it seems fine. I'm gonna see how it goes for a few hours though but I didnt actully know that the CPU would make it turn off (seening as it really didnt overheat, was only reaching about 40-45c).

I hope this helps at all.
Jamie.
jamieoliver22 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2006, 02:24 PM   #14
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Comuter just... cut off. :(

my mums pc had this problem. a pc guy fixed it and said it was the startup motor...
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2006, 02:35 PM   #15
In Runtime
 
jamieoliver22's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 245
Default Re: Comuter just... cut off. :(

Quote:
Originally Posted by dude1234
a pc guy fixed it and said it was the startup motor...
Startup motor? When the hell does a PC have a startup motor? (Or have I been living in a carboard box all my life? ) Do you mean the power supply or BIOS or something?

Jamie.
jamieoliver22 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2006, 02:52 PM   #16
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Comuter just... cut off. :(

yea i thought that lol. i then used my common sense and thought it was the power supply.
it would do the same thing as above. the light would come on for 1 sec then go back off. cost about 30 to fix that pc i think.
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0