Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-11-2009, 07:50 AM   #1
Beta Member
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Default Computer wont read videocard

I have a ATI 4670 that I have been using for a few months now. Just yesterday my computer did an update and rebooted. When Windows came back up my monitor was still blank. I plugged my monitor into the onboard and it worked fine. I tried to uninstall/reinstall the 4670 but the computer wont even read it as new hardware found. I have my onboard video disabled. In Bios I have PCIE set to primary. Currently I have an old ati 9250 sitting in a PCI slot and it seems to be working fine. I wish I had another PCIE card to test. Anyways, just wondering if anyone had any suggestions to fix this problem.


::Edit:: The fan on the 4670 spins but that's about it / 450w psu

Update: Just bought a another 4670 but computer still wont read it. Starting to think my PCI-E slot is dead .

May try to exchange for a better PCI card tomorrow meh..

Just tried a system restore, still nothing >.<
inferit80 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0