Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-04-2009, 12:56 PM   #1
Beta Member
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Default Computer slow down and audio distortion

Out of no where when i tried opening one of my games, my computer then got slower than usual and my sound then becomes very echoey/distorted and much slower. I later found out that this happens when i try to start ANY application that uses sound (except for stuff like windows media player/vlc, and winamp which are fine...)

My computer boots fine and there are no problems until i open a program such as quake 3 or even ventrilo.

I reinstalled my audio drivers many times.

i have a K8NE-Deluxe mother board and i am using the onboard sound card drivers.

i dont know what the problem could be...any suggestions?


found out the problem...for some reason my "Standard Game Port" was causing the problem. I uninstalled it and i do not get the problem anymore.

Why the hell was this a problem in the first place? lol

This forum sucks. no answers at all. thanks!...
m0j0 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0