Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-30-2005, 04:57 AM   #21
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: Computer running slow (donít think itís a virus)

Quote:
Originally Posted by joebmc
Sorry donít know the full specís but itís a emachine 960 upgraded with a 9800pro (from a geforce 4 mx) plus a gig of ram (from 512), 2gig p4 and 80gig HD.

When this problem first started was soon after the 9800 went in (but soon after not straight after).

Still havenít got round to uninstalling Norton yet!
Try to find out what PSU it has. Since there has been a few upgrades the power requirement has increased and usually the PSU's that come with prebuilt computers don't have much extra wattage.
__________________

__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2005, 05:18 PM   #22
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default Re: Computer running slow (donít think itís a virus)

bump
__________________

Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0