Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-13-2013, 07:06 PM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Canada
Posts: 26
Default Re: Computer

So what if its not the ram
__________________

jpmasta12666 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 07:12 PM   #12
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: Computer

So you are saying that you disconnected a fan and put it back in. then the problem started.
It's properly a connection issue. if it worked before you took the fan out, it's properly something you did wrong.
i had a friends PC that wouldn't start.. it turned out he forgot to put back the 4pin connector to the motherboard.
__________________

__________________
MOBO: Asus Maximus 6 Hero - GPU: Gigabyte GTX 980ti xtreme - CPU: I7-4770K - PSU: Corsair AX760
RAM: Corsair Vantage 2x4GB - SSD: Samsung 840 EVO 512 + LiteOn LCS-256 - Case: NZXT H440
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2013, 01:07 AM   #13
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Canada
Posts: 26
Default Re: Computer

the thermal paste worked as I thought. i was just trying to come up with other things that could of been wrong if the thermal paste did not work.
Thanks for your input
__________________

jpmasta12666 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0