Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-17-2008, 04:23 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Unhappy Compaq Presario F500, wireless not working

Hi, I'm new to the forums and not extremely computer savvy, but I need help with a problem with my laptop. It is a Compaq Presario F500 with Vista . On the front/bottom of the computer is my wireless card, which has a thin button you can slide back and forth to turn the wireless capabilities on, I guess. Well, when it is on, the light on the device is blue, and orange while off. Yesterday morning, when I turned my computer on, the light was orange, and has been so, even when the button is in the on position. So currently, I have absolutely no wireless on my laptop. I don't know if it is from an update, or something I installed (I can't think of anything I have even installed or downloaded recently, but ya never know.)

Sorry for the essay, I just wanted to be as specific as possible to help you guys help me.

Thanks,
John
__________________

Perrj99 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2008, 11:39 PM   #2
Beta Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default Re: Compaq Presario F500, wireless not working

{crickets chirping}
__________________

Perrj99 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2008, 01:31 AM   #3
Daemon Poster
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 810
Default Re: Compaq Presario F500, wireless not working

How old is it? Maybe you can return it?
Otherwise, try updating drivers. I would think the drivers.
My laptop has an extra port to put a new wireless card in, if yours has one, maybe you can purchase a new one.
__________________
MSI K9N2GM-FIH motherboard AMD Phenom Agena 9600(2) Crucial Ballistix Tracer 1GB PC2 6400 Thermaltake 430W PSU
160GB Segate Barracuda HDD 19" Wide Screen Hanns-G
Raidmax Tornado ATX Case OS- Gentoo
Toshiba A135 -Vista Pentium Dual Core 1.6 ghz. 1.5gb ram
www.localtechnet.net - Support me, click the ads!!
Austinn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0