Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-27-2007, 06:13 PM   #1
Beta Member
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Default comp is slow since i meddled with Raid1 drives

i unplugged one of the drives in my raid1 setup and when i booted the comp was running really slow, and even after i plugged it back in its been rather slow, and i mean like 1/3 - 1/4 the normal speed. when its booting i can see that it says something about the raid1 status is "rebuilding" so i guess that might have something to do with it, but after a couple more reboots it still says that its "rebuilding". Any idea about this guys? the only thing i've been taught about raid is what they do with data, and not much at all about any specific details. Thanks for any and all help!

superwazn is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2007, 10:30 PM   #2
Daemon Poster
pctechmike's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: comp is slow since i meddled with Raid1 drives

Your computer will slow down, when the drives are rebuilding- it has to completely finish this process, which could take some time, depending on how large the driver are. You will have to let it finish first.
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0