Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-24-2006, 06:50 PM   #1
Beta Member
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Default Comm Ports

We recently had several power outtages in our area and one my computers ,still under warranty, failed to boot up when I tried it after the outtages. I spent an hour on the phone with the Mfg. service rep and that unit is being sent in for bench repair.

However I have a three year old computer that seems to be working fine with the exception the modem is not working ( I did try a second modem and it doesn't work either). When I run the dianostic on the modem a messsage comes up saying that another application is using the port. When I try to change the modem port number I get the same message no matter what number I try to change it to.

Is there some reset or something I can do or is there a problem with my motherboard maybe caused by the power problems?

Thanks for any help.

jswan101 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 06:54 PM   #2
Golden Master
joxley1990's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Comm Ports


Firstly, welcome to the forums!

Secondly, please provide this information..
  • ISP
  • Modem, make and model
  • Dial up, broadband?
  • Motherboard make and model
  • Operating system
  • Other hardware, CPU, RAM, etc
  • Screenshot if you can
joxley1990 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0