Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-30-2005, 11:13 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default Com ports don't work

Hello, I have an IBM netvista 8314-61u pc, and my com ports don't work? Originally I thought it had something to do with service pack 2 so i formatted and installed 2003 server but my com ports still don't work. I'm hoping it's a simple oversight on my part but I don't know. Any help would be greatly appreciated.

Thanks
__________________

Bushead is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2005, 11:16 AM   #2
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Com ports don't work

Firewall?
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2005, 01:05 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default Re: Com ports don't work

yes, i have a small linksys router?
Bushead is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0