Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-25-2005, 12:55 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
Default Can't view some images

I've been trying to deal with this but its getting really annoying... I can't view some images online. Mainly most on ebay and others. The pictures just show up as a grey box. Also on IkonBoard, people say they post pictures in a thread but I don't see anything. However most of the sigs work. Any help???? New system build in January with XP.. only recent thing I can think of done is installed Service Pack 2 and had a virus a while ago, but don't remember when problem started.
__________________

jamaicanbob is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 01:02 PM   #2
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Can't view some images

have you updated flash player? i used to have the same problem with my friends websites.
__________________

__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 02:23 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
Default

No, I didn't know that you needed Flash Player to view still images.. I'll try updating and see what happens.
jamaicanbob is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 02:32 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
Default Re: Can't view some images

Didn't work!
jamaicanbob is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 02:44 PM   #5
In Runtime
 
ASSEMBLER's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 477
Default

i know this may sound stupid but is your time and date correct have a look and adjust accordingly and see if this solves the problem.let us know if it did or not.
__________________
1 Thermaltake Tsunami Dream case Jeantech 400w psu 220gig sata H/Drives Abit AV8 Mobo Socket 939 AMD 4200+ x 2 @ 2.6 ghz 2048 ram. 256mb Nvidia geforce 6200.
2 Abit AV8 350w psu AMD64 <A 3500+@2.4Ghz 512 ram geforce tornado 128mb.
3 Advent 7038 laptop AMD 2500+ 512ram ATI 320 graphics. wireless.
ASSEMBLER is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 03:58 PM   #6
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Can't view some images

y would that work?
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 04:26 PM   #7
In Runtime
 
ASSEMBLER's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 477
Default

im not sure but i have come accross this myself once, and it took me ages to find out how to correct it.when i read this post it set alarm bells ringing and it was something stupid like correcting the time and date and it solved the problem and i could not beilieve it actualy worked. i only remember breifly.it was eges ago but the time and date just sticks in my mind.
"Hey maybe im loosing it", but its worth a try thats why i have asked for the guy to let us know if it worked or not.
__________________
1 Thermaltake Tsunami Dream case Jeantech 400w psu 220gig sata H/Drives Abit AV8 Mobo Socket 939 AMD 4200+ x 2 @ 2.6 ghz 2048 ram. 256mb Nvidia geforce 6200.
2 Abit AV8 350w psu AMD64 <A 3500+@2.4Ghz 512 ram geforce tornado 128mb.
3 Advent 7038 laptop AMD 2500+ 512ram ATI 320 graphics. wireless.
ASSEMBLER is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 05:07 PM   #8
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
Default

Nope, settings are correct.
jamaicanbob is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 05:15 PM   #9
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
Default Re: Can't view some images

I just can't figure it out... Its basically any picture that's supposed to load in the page itself. Like on Ebay I can view the thumbnails in the search page, but not the actual pictures in the listing and many times not the picture in the upper left corner of teh item.

Also I can't view any pics on cardomain.com at all, but if I go to nfl.com I can view them all. Cardomain are GIFs, and nfl is jpeg. It seems to be gifs that I'm having most trouble with.

edit: tried to go look at the workstation gallery sticky, but nothing shows for pictures at all there either. HELP!!
jamaicanbob is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2005, 06:40 PM   #10
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Are you using Internet Explorer or Firefox? Firefox does have a setting to remove Downloading Pictures, could be that?
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0