Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-10-2007, 08:45 PM   #1
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default cannot playback videos in wmp

Any video from dvds that I have ripped in dvdfab platinum cause windows media player to instantly crash, they play fine in media player classic though. This doesn't usually happen.
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 07:06 AM   #2
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: cannot playback videos in wmp

seems like u need some new codecs search k-lite codec pack in google
__________________

__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 07:20 AM   #3
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: cannot playback videos in wmp

I already have k lite codec pack full. These videos used to play in wmp a few weeks ago but all of a sudden now they won't and wmp crashes without any error messages
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 07:26 AM   #4
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: cannot playback videos in wmp

have you tried reinstalling WMP ?
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 11:37 AM   #5
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: cannot playback videos in wmp

its vista, I don't think you can reinstall wmp 11
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 12:36 PM   #6
In Runtime
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 119
Send a message via AIM to Luda
Default Re: cannot playback videos in wmp

Ive got the same basic thing, except in Media Center.


are you running 32 or 64bit?
__________________
Dell E1705 | Intel Core 2 duo 2GHZ | 2GB DDR2 667MHZ | 7950GTX 512MB @ 666/800
Luda is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 04:11 PM   #7
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: cannot playback videos in wmp

32, yes this happens to me in media center too
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0