Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-12-2006, 03:17 PM   #11
Fully Optimized
LambOfGod's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,783
Send a message via MSN to LambOfGod
Default Re: Can you answer this one? Confirm at least.

Originally Posted by lhuser
Bob, there's nothing wrong with the PSU itself. It's something that the other one damaged probably. Yours powers everything fine.

Maybe a CMOS reset would do, but if I flash to the latest, it's a beta and it's suicide.
well then the version underneath that, if its still more current than the version you are using now.

LambOfGod- Q6600 g0 @ 3.06 Ghz * DFI LANPARTY DK X48-T2RS * Antec 1200 * Rosewill RP550 PSU * EVGA 8800 GTX Superclocked *WD 74GB Raptor * 2 X Seagate 1TB 7200.11 (RAID 1) * 4 GB DDR2 1022 GSKILL 5-5-5-13 * Windows 7 Ultimate 64 bit/Windows XP 64 Bit
LambOfGod is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2006, 09:17 PM   #12
Site Team
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,081
Default Re: Can you answer this one? Confirm at least.

It's the current version I used. It's the one released when I bought it in first place.

lhuser is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0