Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-12-2006, 10:38 PM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Cable Modem (Motorola) Problem...

I have a Motorola Cable Modem (people with Comcast High-Speed Internet may know) and the two 'send' and 'receive' lights are constantly blinking, even when on standby. then when i unplug the coaxle (i think thats what its called for the cable cable), the lights freeze, then when i plug it back in it continues.
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2006, 10:39 PM   #2
Fully Optimized
 
Spec's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,641
Default Re: Cable Modem (Motorola) Problem...

well mine does that too, but it has no trouble, i dont think there is anything Wrong with that.
__________________

__________________
Thermaltake ARMOR/ mATX intelG33 Motherboard/4gb G.SKILL High Gaming Performance ddr2-1200/Radeon 3870 1gb edition/850w Thermaltake superduty psu

PokerDegenerate: Don't listen to these guys, I like the IDE makes it look vintage like a 68 Camaro SS...
Spec is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2006, 10:40 PM   #3
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: Cable Modem (Motorola) Problem...

nvm....all of a sudden it stopped. anyone know what may of happened?
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2006, 10:44 PM   #4
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: Cable Modem (Motorola) Problem...

well its never happened before. ever...eva eva eva.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 08:25 PM   #5
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: Cable Modem (Motorola) Problem...

well i think thats normal becuase cable and dsl and stuff thats not dial up ar eusppose to be constantly sending and receiving info.
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0