Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-09-2005, 01:40 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
Default @ button

well my @ button is on the " one and some other ones are muddled why? how do i get it back to normal?
thanks
__________________

shell is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2005, 02:09 PM   #2
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default

We had this problem in school sometimes (through no fault of our own, I might add)

It seems to do that when your keyboard randomly switches between US and UK keyboard layouts.

On a UK Keyboard, the @ appears on the same key as the apostrophe, whereas the " appears on the same key as the 2.
__________________

__________________
Master of common sense. If you don't like it, stop reading.
UK31337 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2005, 02:18 PM   #3
Daemon Poster
 
draconum's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,365
Send a message via AIM to draconum Send a message via MSN to draconum
Default

Interesting... I still want to know how they came up with the keyboard layouts.


Chris
__________________
My Computer:
Mother Board: MSI K8N Neo4 Platinum/SLI --- CPU: AMD Athlon 64 3200+
PSU: OCZ ModStream 520w ----------------- HD: Seagate Barracuda 200g
Video Card: XFX GeForce 6200 -------------- RAM: OCZ Value ram Dual Channel 256 x2
draconum is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2005, 02:34 PM   #4
In Runtime
 
ASSEMBLER's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 477
Default

controll panel then click regional and languages and change from us to uk you will have to reboot after the change
__________________
1 Thermaltake Tsunami Dream case Jeantech 400w psu 220gig sata H/Drives Abit AV8 Mobo Socket 939 AMD 4200+ x 2 @ 2.6 ghz 2048 ram. 256mb Nvidia geforce 6200.
2 Abit AV8 350w psu AMD64 <A 3500+@2.4Ghz 512 ram geforce tornado 128mb.
3 Advent 7038 laptop AMD 2500+ 512ram ATI 320 graphics. wireless.
ASSEMBLER is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2005, 02:36 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
Default

thanks it worked
shell is offline   Reply With Quote
Reply

« motherboard | Help »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0