Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-30-2009, 02:26 AM   #11
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Building New Computer - Help?

What hardware is apparently having problems running on an Nvidia based motherboard?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 02:46 AM   #12
Baseband Member
 
jdrum10j's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 86
Send a message via AIM to jdrum10j
Default Re: Building New Computer - Help?

It's one of his USB instrument interfaces.

I might be wrong, but I believe it's the Tascam US-1641 (or maybe just Tascam 1641?). He checked out the manual and the only thing he could get from it was that it's 32-bit only on XP and Vista. Haven't had a chance to check out the manual myself.
__________________

jdrum10j is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 03:11 AM   #13
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Building New Computer - Help?

There are drivers available for Vista 64-bit on their site: Tascam US-1641

I think the main thng as that it needs a USB 2.0 connection. I only saw one reference to it not working on an Nvidia based mobo. It may have simply been a USB 1.0 interface on that particular board.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 09:57 AM   #14
Baseband Member
 
jdrum10j's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 86
Send a message via AIM to jdrum10j
Default Re: Building New Computer - Help?

I found the drivers, but on the "Specifications" tab on that same page, it says the drivers are incompatible with 64-bit... so I wasn't sure what to make of that when I saw it. Weird.

I thought about that and wondered if maybe they were using 1.0, but on one forum I saw that the guy stated he was using 2.0 and still having problems.

Also, what do you know about that processor? Seems like in the reviews on Newegg, people either love it or hate because of the trouble they have with it.

Thanks! You've been a great help so far!
__________________

jdrum10j is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0