Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-07-2004, 03:00 PM   #1
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default bug problem!

i have tried for the last two days to get rid of this problem.
i have tried many ways but not got it done!
can anyone help, it was the cws to start with.
this is the log file take a look.

Logfile of HijackThis v1.98.2
Scan saved at 19:08:11, on 07/09/2004
Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\apiht.exe
C:\WINDOWS\d3jt32.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Documents and Settings\simo\Desktop\HijackThis19802.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = res://C:\WINDOWS\jqxjj.dll/sp.html#37680
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://C:\WINDOWS\jqxjj.dll/sp.html#37680
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = about:blank
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = res://C:\WINDOWS\jqxjj.dll/sp.html#37680
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = res://C:\WINDOWS\jqxjj.dll/sp.html#37680
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://C:\WINDOWS\jqxjj.dll/sp.html#37680
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = res://C:\WINDOWS\jqxjj.dll/sp.html#37680
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: (no name) - {C77119AD-B010-7430-67AD-6E3A4C0E744C} - C:\WINDOWS\iego.dll
O4 - HKLM\..\Run: [apiht.exe] C:\WINDOWS\system32\apiht.exe

help if you can.
woz
__________________

wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 02:31 AM   #2
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: bug problem!

Wat is the problem exactly?
__________________

Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 11:23 AM   #3
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default

when going on the internet we get a home search page as our opening page. with about blank as its address. no matter how we try to get rid of it, it still comes back! we have avg, spybot ad aware, but nothing will move it. it started as cool web search, we used cw shreder which failed.
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 12:27 PM   #4
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: bug problem!

Oh yea i had that problem i had to reinstall internet explorer
Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 12:36 PM   #5
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: bug problem!

How Do You Do That?
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 03:14 PM   #6
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: bug problem!

See the internet explorer homepage @ http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx
Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 03:20 PM   #7
In Runtime
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 214
Default

make sure your Ad Aware is updated. I had a problem just like that once. Finally I decided to get the adaware update and it removed it.
serpentracer is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 03:26 PM   #8
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default

We Have Updated Everything.
Just Gona Have To Format It I Reckon!
My Brother Has A Phd In I.t And He Spent A Hour And Half Trying To Get Rid Of It To No Avail.
Is Last Idea Was To Download Hijack This But That Won't Remove It Either.
I Thought Someone Might Give A Few New Ideas Out.
It Is A Real Pain In The Ass, As It Is On My Kids P.c And Redirects All Searches To Hardcore Porn Sites.
Wozelbeak.
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 03:29 PM   #9
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: bug problem!

Yeh Reformat that is okay, I do it quite often if u get stuck reformatting refer to computer freaks post @ http://www.computerforums.org/showthread.php?t=3187
Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 03:31 PM   #10
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: bug problem!

I Am Sure To Get Stuck So That Thread Will Be Invaluable.
Cheers Woz
__________________

wozelbeak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0