Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-13-2011, 05:35 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default Bsod

Could anyone explain to me what exactly is the problem or even what general direction i should start troubleshooting ? this is the second time its happened

Windows 7 x64
Amd Athlon ll x2 245
MSI 740GTM-P25
4 Gb ram
GeForce GTX 470

thanks in advance



Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 1e
BCP1: 0000000000000000
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
D:\Windows\Minidump\021311-36941-01.dmp
D:\Users\Ty's New\AppData\Local\Temp\WER-228603-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
D:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
__________________

tyler.stephens is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 05:42 PM   #2
Fully Optimized
 
~Darkseeker~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Welwyn Garden City, United Kingdom
Posts: 2,494
Default Re: Bsod

changed any hardware or drivers recently?
__________________

__________________
EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k @ 4.4GHz // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked ASUS GTX 660 Ti // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
#JC4PM
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 05:49 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default Re: Bsod

thanks for the quick reply

I recently bought a 1 tb hard drive (1 month ago) and i backed up my old hard drive and put everything back onto my new one .when doing this i had to update all my drivers n such to get everything working . Its all been fine up until about 2 days ago , the only thing ive done it updated my razor lachesis mouse lol so im kinda at a loss
tyler.stephens is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 06:33 PM   #4
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Bsod

The mouse drives may be corrupted. Make sure they are the latest available. Did you get them direct from Razor?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 07:17 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default Re: Bsod

yeah i did straight from their website. Should i try removing it and downloading/installing it again?
tyler.stephens is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 09:56 PM   #6
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Bsod

Can't hurt.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0