Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-19-2009, 03:29 PM   #1
In Runtime
 
AzNVi3t2007's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Send a message via AIM to AzNVi3t2007
Default Booting issues?

Hello, I have this Gateway GT5644E desktop, that I am currently working on.It looks like the one below.
http://reviews.cnet.com/sc/32865782-2-200-0.gif


Well when the computer boots up it only shows the Gateway logo screen prompting F10 for boot menu or F2 for BIOS settings. I am unable to select either one. The USB keyboard will turn on, but then the lights on it disappear/ I also tried with a regular PS/2 keyboard. No Luck. The computer does not beep or anything. Someone told me to prolly take out the CMOS battery for a while. I might try that. Anyone else have any pointers? It will be highly appreciated. Thanks.
__________________

AzNVi3t2007 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2009, 06:29 PM   #2
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Booting issues?

I'd go with the CMOS advice and see if that helps.
__________________

JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2009, 06:50 PM   #3
Daemon Poster
 
netBooger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 557
Send a message via AIM to netBooger Send a message via MSN to netBooger
Default Re: Booting issues?

Did it just stop working one day? Or did you do something before it stopped working, like install something or flash the BIOS?
__________________
|| Cosmos 1000 || Asus Maximus Formula SE || Q6850 3.00GHz || Zalman 9700NT || BFG 8800GTX OC || 4GB Corsair Dominator 1066mhz || Enermax Galaxy 850W || Windows Vista Ultimate 64 || WD Raptor 150GB x2 + WD Caviar 350GB ||
netBooger is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2009, 07:09 PM   #4
In Runtime
 
AzNVi3t2007's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Send a message via AIM to AzNVi3t2007
Default Re: Booting issues?

umm this is how I got the computer. I asked what she did prior before the issue. All she really said was that her daughter was downloading music from Limewire and stuff. She didnt mess with any settings either. Not really sure if its related or not. Possible infection.?
AzNVi3t2007 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2009, 10:32 PM   #5
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Booting issues?

Does it not get to the Windows loading screen?
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2009, 11:15 PM   #6
In Runtime
 
AzNVi3t2007's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Send a message via AIM to AzNVi3t2007
Default Re: Booting issues?

No sir. As soon as the computer boots, it goes straight to the Gateway screen and stays stuck there.

Cleared CMOS. Now computer boots and is beeping non stop. short continuous beeps. No image on screen.

Edit: I'M thinkin its the MOBO...any 1 think otherwise?
AzNVi3t2007 is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2009, 07:50 PM   #7
In Runtime
 
AzNVi3t2007's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Send a message via AIM to AzNVi3t2007
Default Re: Booting issues?

Mods please close/clock thread. Client has a warranty for the MOBO replacement. Thanks.
__________________

AzNVi3t2007 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0