Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-22-2010, 10:46 PM   #1
In Runtime
nbrikha's Avatar
Join Date: Jan 2010
Posts: 336
Send a message via AIM to nbrikha Send a message via Yahoo to nbrikha
Exclamation Bootable USB Vista not working

I made a USB flash drive into a bootable Windows Vista CD. I enabled legacy in the bios and booted from the correct USB drive. It loads the files and then shows the green loading bar at most windows start ups. It stays like that...forever. All my stats are in the sig. It is the 64 bit version. If anyone can tell me what's going on or how I can fix it...it'd be a great help

EDIT Please ya'll. I'm lost at this right now
Desktop: AMD Phenom II 840 X4 @ 3.7Ghz // Asus Sabertooth 990FX // CM HAF 932 // XFX HD 5770 // 8GB Corsair Vengeance @1600 + 8GB G.skill Sniper @ 1600mhz (C9) // Cooler Master 600W // Zalman CNPS9900 // Sidewinder x8
Laptop: Dell Vostro 3555 // AMD A6-3400 1.4Ghz x4 w/ 6520 // 500GB HDD // 4GB Ram upgrading to 8GB soon // Backlit Spillproof Keyboard
nbrikha is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0