Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-30-2008, 08:26 PM   #21
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Blue Screen problem

Is your LAN Card Onboard or is it a PCI Card?
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 10:51 PM   #22
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: Blue Screen problem

It's onboard...I actually BSOD when I scrolled up on a web page earlier
__________________

Brognan is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 11:29 PM   #23
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Blue Screen problem

I Think you may have to disable the onboard LAN and buy a new Ethernet card.
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 12:04 AM   #24
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: Blue Screen problem

I wonder what caused that? you are sure its the ethernet card?
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 12:15 AM   #25
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Blue Screen problem

1.
Quote:
Rtnicxp.sys - address 881D0524 base at 88ICB000
2.
Quote:
It's onboard...I actually BSOD when I scrolled up on a web page earlier
Im Pretty sure it's the LAN card,but as Celegorm said,Have you tried updating vista? Have you installed Sp1?
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 02:20 AM   #26
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: Blue Screen problem

I have SP1 on the computer also...and no visible updates...but I can check

EDIT: no updates that I can see...I could unplug the net for the night and see what will happen..or would it happen again just cause of the driver error? or whatever is wrong with it
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 02:28 AM   #27
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Blue Screen problem

Yeah just double check the updates,but im doubly sure its the LAN card.
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 11:23 AM   #28
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: Blue Screen problem

No updates, I'll look in my other computers for a LAN card...I'm sure one of them has one...we'll soon see
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 04:57 PM   #29
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: Blue Screen problem

Hey Neo can you recommend a good/cheap card to get on the net with? works with cable and ethernet would be awesome
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 06:49 PM   #30
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Blue Screen problem

Install the card,plug in your router,and away you go!

When you do install it though,make sure to go into your BIOS and disable the onboard LAN.
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0