Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-18-2007, 11:35 AM   #1
In Runtime
trance-n-e's Avatar
Join Date: Jul 2006
Posts: 225
Send a message via MSN to trance-n-e
Default Blue sceen when installing Windows XP

Hey. Im trying to install Windows XP on a computer that still has Vista on it. The setup checks for all the hardware, and just as the partition part begins, I get a blue screen. It says in the technical info that something is wrong with pci.sys. It also tells me to try and disable caching and shadowing. Any ideas what might be wrong? These are the computer specs:

Intel Core Solo 1.63 ghz
1gig ram
Intel Media Accelerator 900

(forgot to mention its a laptop)
Rig: AMD Athlon 64 X2 3800+, OCZ DDR2 PC5400 2GB RAM, eVGA GeForce 7600 GT KO, Seagate 320GB SATAII 7200.10 Hardrive, Aspire X-Cruiser Case, Antec TruePower 2.0 12V PSU, ViewSonic 19" LCD, Windows Vista
trance-n-e is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0