Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-26-2012, 12:59 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA
Posts: 3
Default Blank screen, no usbs...

I have had an intermittent problem lately. What happens is sometimes the computer boots fine, sometimes I have to cycle it a few times. Sometimes it will boot for a little bit then the screens gets a lot of little boxes across it and it black screens out. Most of the time I can reboot it and have no problems. Booted it earlier today no problems at all gamed for a couple hours booted it down and went to boot it now, and my USBS won't power on, screen doesn't even register a signal 90% of the time I boot it, but computer boots with no beeps. Could my power supply be bad? I don't have extra parts or machines laying around either..

Motherboard: Newegg.com - MSI 890FXA-GD70 AM3+ AMD 890FX SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard

Graphics: Newegg.com - XFX HD-583X-ZAFV Radeon HD 5830 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ Eyefinity

Power Supply: Newegg.com - KINGWIN Lazer LZ-750 750W Modular 80 PLUS Certified Active PFC W/ 3-Way LED Switch and Universal Modular Connector Power Supply

CPU: Newegg.com - AMD Phenom II X4 965 Black Edition Deneb 3.4GHz Socket AM3 125W Quad-Core Processor HDZ965FBGMBOX

RAM: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817121066
__________________

mcguire6799 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2012, 05:25 PM   #2
In Runtime
 
OS-Wiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA
Posts: 334
Default Re: Blank screen, no usbs...

Most likely PSU, but could be vidcard. Heat could also be a problem; good airflow/cooling? I prefer Antec or Corsair PSUs.
__________________

__________________
i7-3930K - Corsair H100 push/pull fans - ASUS Rampage IV Extreme - 4 x 4GB G.Skill DDR3 2133 - 2 x EVGA GTX680s in SLI - OS, 256GB Samsung 830 SSD - Games, 256GB Crucial M4 SSD - Antec TPC 1200W - Dell 27" IPS 2560x1440 - APC XS1500 UPS - Win7 Ultimate x64
OS-Wiz is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2012, 05:35 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA
Posts: 3
Default Re: Blank screen, no usbs...

Well msi thinks its the board. It won't post. Stops at random points most common is north bridge error.
mcguire6799 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2012, 09:36 PM   #4
In Runtime
 
OS-Wiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA
Posts: 334
Default Re: Blank screen, no usbs...

Sure. could be ...
__________________
i7-3930K - Corsair H100 push/pull fans - ASUS Rampage IV Extreme - 4 x 4GB G.Skill DDR3 2133 - 2 x EVGA GTX680s in SLI - OS, 256GB Samsung 830 SSD - Games, 256GB Crucial M4 SSD - Antec TPC 1200W - Dell 27" IPS 2560x1440 - APC XS1500 UPS - Win7 Ultimate x64
OS-Wiz is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2012, 10:00 PM   #5
Beta Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA
Posts: 3
Default Re: Blank screen, no usbs...

I tested all pins from psu and all tested great and within range. Tested with bare essentials plugged in. Tried with one stick of ram. Tested with each stick of ram individually. Switched slots for graphics card to make sure the slot wasn't bad causing no video.
mcguire6799 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0