Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2011, 05:06 PM   #1
Beta Member
 
Anjith's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Default Bad Graphics Card?

I've been running a homebuilt rig for quite some time, this is the second gpu I've gotten from (now out of business) BFG Tech. Lately, I've been getting strange blue-screen errors, I've tried new drivers, old drivers, other accounts, changing power settings, making sure it wasn't overclocked, underclocking it.... a lot of stuff. It normally runs around 40c, and 75c under load.

Specs:
Mobo: Asus M4A785-M
CPU: AMD Phenom 9750 2.4 Ghz Quad
RAM: 4gb DDR2 OCZ Reaper
GPU: nVidia 260 GTX 55
PSU: 750W Aqua
O.S.: Win 7

Problem Log:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: d1
BCP1: FFFFF8A0029EFB28
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF88001039FA9
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\020511-23181-01.dmp
C:\Users\The Beast\AppData\Local\Temp\WER-4341383-0.sysdata.xml
__________________

Anjith is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2011, 07:55 PM   #2
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Bad Graphics Card?

What brand is that PSU?
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2011, 09:24 PM   #3
Beta Member
 
Anjith's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Default Re: Bad Graphics Card?

Apevia is the brand, I apologize for not listing the brand of the PSU.

Bump
Anjith is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2011, 06:22 PM   #4
Beta Member
 
Anjith's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Default Re: Bad Graphics Card?

Bump?
Anjith is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2011, 06:42 PM   #5
Baseband Member
 
tj1986's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 62
Default Re: Bad Graphics Card?

yeah im having the same problem but i have a XFX ATI/ AMD 5770 card.
tj1986 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2011, 03:11 PM   #6
Beta Member
 
Anjith's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Default Re: Bad Graphics Card?

I'm actually buying that card today I think. I was between that and this:
HIS H695F2G2M Radeon HD 6950 Video Card - 2048MB, GDDR5, PCIe, Dual mini-Display Port, HDMI, Dual DVI at TigerDirect.com

The reason I'm going with the 5770 is the price. Faster clock speed, half the memory, and half the interface speed.

If I don't like it, I'll just return it to Bestbuy, lol!
Anjith is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2011, 03:55 PM   #7
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Bad Graphics Card?

Quote:
Originally Posted by Anjith View Post
Lately, I've been getting strange blue-screen errors. . .
Can you tell us what the errors say? If you look at the top of the blue screen, it will tell you what the error is such as "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". Near the bottom of the screen is the "stop code" which will look like this: STOP Error 0x0000000A.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2011, 12:28 AM   #8
Beta Member
 
Anjith's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Default Re: Bad Graphics Card?

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
Can you tell us what the errors say? If you look at the top of the blue screen, it will tell you what the error is such as "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". Near the bottom of the screen is the "stop code" which will look like this: STOP Error 0x0000000A.
No I cannot, I apologize, but normally it is too quick for me to take a clear picture of. The error code in my first post had the same quote I thought. But the IRQL_NOT_OR_EQUAL is actually what it says, I know that much.

However, I do have the dump files if anyone can decipher them!

Also, I bought that GPU I posted. Still doing it, so it's not the GPU. I ran a registry cleaner as well. Nothing has helped, I can't figure out what is going on : /
__________________

Anjith is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0