Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-20-2006, 02:50 PM   #11
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,312
Default Re: bad bios flash

Quote:
Originally Posted by john123
looks like you might have gotten the killcmos virus
it could be that, or his battery is just dead, try a new battery in it, and if that does'nt work, then i believe that the virus corrupted your mobo.
__________________

__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2006, 03:49 PM   #12
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: bad bios flash

yeah i think his "new" bios wasnt a new bios at all, but the killcmos virus. may i ask where you got the bios from the web?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2006, 03:57 PM   #13
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: bad bios flash

Quote:
Originally Posted by john123
yeah i think his "new" bios wasnt a new bios at all, but the killcmos virus. may i ask where you got the bios from the web?
Quote:
Originally Posted by badninja3
i did a "msi live update" thing and upgraded my bios
There u go.
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2006, 04:15 PM   #14
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: bad bios flash

Quote:
Originally Posted by mammikoura
always worth a try. I'd imagine that it will work since normally the floppy is the 1st boot device, and there has to be some way to flash another bios if the current one isn't working.
yeah, that makes sense.
__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2006, 04:40 PM   #15
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: bad bios flash

dammit! msi doesnt have any bios'es for my motherboard!!! wtf!?!? why msi? WHY!!!!!!!?????
__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2006, 05:03 PM   #16
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: bad bios flash

well, i found the bios thru a google search. i double checked, and it is for my exacy model. now, it only has the actual bios, and a windows setup/flash program. do i just put the new bios on teh floppy, or should i put anything else?


okay i tried a new battery. no help. tried booting the bios with a floppy. still no help. i think i just need to rma the damn thing. ugh!!
__________________

__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0