Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-15-2008, 12:08 PM   #1
Daemon Poster
 
ericf1993's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 671
Default avg problem

when i do a daily virus scan for avg, the icon with the triangle in the middle doesnt show up on my taskbar, but it scan is still running. this only happens on scheduled scans. does anyone know why?
__________________

ericf1993 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 12:30 PM   #2
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: avg problem

i think cause its suppodsed to run under everything. not to disturb u at all, so it doesnet show ne thing


thats my theory, im probley wrong lol
__________________

__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2008, 10:47 PM   #3
Daemon Poster
 
ericf1993's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 671
Default Re: avg problem

the icon used to be there thuogh
ericf1993 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2008, 04:50 PM   #4
Daemon Poster
 
Captain Pooka's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,108
Default Re: avg problem

That Icon was never there for me.. I also turned the schedueler off though..
Captain Pooka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0