Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2006, 03:57 PM   #1
Fully Optimized
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,887
Default AutoCAD Panning Problem - General Question Though

Sorry I've been posting so many threads lately but I've just had a lot of questions!

Anyways, I helped my dad move his stuff from a rather old Dell to my old home-built computer (Athlon 64 3000+ 2 GHz Socket 754, Asus K8N motherboard, 512 MB Geil RAM (had to take out a stick from mine, so I'm running at 512 MB too, but I'm getting new RAM soon so it is okay), Samsung 80 GB HDD, ATi Radeon 9700 Pro) and when panning in AutoCAD, it is very rough and choppy. Now, his old Dell didn't do that. This is not a huge problem, but rather an inconvenience, but I feel bad because I feel like he's not satisfied with it. I know that something has to be askew. I've got the latest Catalyst drivers on there, and I know the 9700 Pro is definitely a good enough card. Also, he's running AutoCAD LT, no 3D rendering. Simply line drawings... Although there's a wonderful difference in boot, switching applications, and everything! So it isn't all bad, but I'd really love to find out what's causing this.

Any suggestions? Thanks for reading the long post, if you did .
Jamxx is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0