Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-13-2005, 10:59 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Default The Audio Worked But Not The Video, HELP PLEASE!!

Just Burned A Movie I Downloaded To A DVD Using DVD Santa And A Problem Occured, I Put It In My Dvd Player The Audio Came On But There Was No Video It Was Just A Green Screen, Can Anbody Help, It Will Be Much Appricated, Thx
__________________

big l r.i.p is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005, 11:40 AM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: The Audio Worked But Not The Video, HELP PLEASE!!

Can you try reburning it?
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005, 11:51 AM   #3
In Runtime
 
Jamie_100's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 232
Send a message via MSN to Jamie_100
Default

yep exactly the same happened with me...donwload divX and play it in that... works fine
__________________
Intel pentium 4 3.20Ghz
2GB PC2700 333MHz RAM
Seagate 160GB HDD
Giga-Byte GA-8S648FX Titan
Logitech Z-5500 5.1 Speakers
ATI Radeon 9800XE 256MB GFX
Superflower SF-702T1-S ATX Case / 500W PSU
Jamie_100 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005, 01:22 PM   #4
Daemon Poster
 
The_Other_One's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Re: The Audio Worked But Not The Video, HELP PLEASE!!

I seriously doubt it's a DIVX prob if he burned it as a DVD(or did you just burn the file on a DVD)

Well, it probably is some form of codec problem. There are different MPEG2 decoders out there...still looking for a decent one. Most are usally pretty buggy :-/
__________________
Desktop: Athlon 64 3700, 1024M RAM, GF 6200 TC 256M, 2x 80G, 2x DVD-RW
Laptop: Sempron 2800, 512M RAM, Unichrome, 60G, DVD-RW
Macintosh:G4 1.33GHz, 512M RAM, Radeon 9200 32M, 40G, DVD/CDRW
They get me from 0 to 1...
The_Other_One is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005, 05:05 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: The Audio Worked But Not The Video, HELP PLEASE!!

TMPEnc Encoder is another good program to convert video to DVD MPEG-2.

http://www.pegasys-inc.com/en/product/tp.html

Though it is only a trial and it costs money to buy, though it is a worth while purchase I'd say if you convert alot.

I haven't heard of DVD Santa so can't specify what could be happening. To me it seems to be a setting or something.

Hope this helps
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0