Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-31-2005, 11:48 PM   #1
Solid State Member
 
th3ris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 16
Send a message via AIM to th3ris
Default Audio problems

I bought a new case, and it came today. I got it all switched, no problem, but my audio seems to not want to work. It's definitely a hardware problem and not software, since software was the same before, and i've swithced the speakers, and still the same problem. Unfortunately, this was my first time doing this, so i set my mobo on my floor (carpet), and didn't wear anti-static wrap. I am on the computer right now, so mobo isn't fried. Do i need a sound card? (i am using onoard audio btw)
__________________

th3ris is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2005, 09:52 AM   #2
In Runtime
 
Slaughter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 135
Send a message via ICQ to Slaughter Send a message via AIM to Slaughter Send a message via MSN to Slaughter Send a message via Yahoo to Slaughter
Default Re: Audio problems

I work on my carpet all the time with my computer and there is tons of electrostatic energy there and not once have I ever had an issue but it does happen. If nothing else was changed, the volume settings are all up and no driver conflicts then I guess that is a possibility. :P Try getting a $10 sound card unless you are really into your audio system.
__________________

__________________
Blah. I have returned. I have let things go and I come to start fresh. :D
Slaughter is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2005, 01:54 PM   #3
Solid State Member
 
th3ris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 16
Send a message via AIM to th3ris
Default

sweet thanks, i had an old pci game card, w/ an audio jack and a joystick port, but i couldnt find it . I'm getting a new sound card after school today, tho. Thanks for the advice
th3ris is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2005, 10:17 PM   #4
Solid State Member
 
th3ris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 16
Send a message via AIM to th3ris
Default Re: Audio problems

DAMN! Got a new sound card, Audigy Live 24-bit. Nothing too special. Installed hardware, after installation, sound started working. Then i restarted like the installer told me to
NOW MY SOUND DOESNT WORK AGAIN! WTF!?
th3ris is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0